Wow, tässä on maailman pisin kieli – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Guinness World Records -ennätyskirja tunnetaan muun muuassa hullunkurisista ennätyslistoistaan. Äskettäin erään naisen kynnet nimettiin maailman pisimmiksi. Nainen oli kasvattanut kynsistään kuuden metrin pituiset 18 vuoden aikana.

Nyt maineikas ennätystenkirja nimesi 21-vuotiaan opiskelijan kielen maailman pisimmäksi. Chanel Tapperin jättimäinen kieli on nimittäin 9,7 senttimetriä pitkä. Yhdysvaltalainen nuorukainen nousi kuuluisaksi YouTube-videon kautta, sillä hän esitteli videolla huikeaa kieltään.

– Tykkään näyttää kieltäni ihmisille. Minua ei haittaa, että kieleni on pitkä. Se on vain hauskaa, Tapper kertoi The Sun -lehdelle.

Kuva: YouTube

Ennätyskirja pyysi naisopiskelijaa syyskuussa Los Angelesiin mittauttamaan hurjan kielensä. Pitkäkielinen Tapper aikookin nyt muuttaa pysyvästi opiskelujensa jälkeen Hollywoodiin. Hän haaveilee nimittäin näyttelijänurasta ja elokuvatähteydestä.