10-vuotias uhkasi käsiaseella naapuria, joka vitsaili vievänsä Halloween-karkit

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Halloween-juhla on etenkin lapsille mieluisa tapahtuma valtavien karkkimassojensa takia. Naamiaisasuihin pukeutuneet pienokaiset kiertelevät ovelta ovelle karkki vai kepponen -perinteen merkeissä. Nyt erään nuoren pojan karkinhimo aiheutti vaaratilanteen Yhdysvalloissa.

10-vuotias poika nimittäin uhkasi naapuriaan aseella, koska tämä vitsaili varastavansa pojan keräämät Halloween-karkit. 28-vuotias naapuri kertoi tunnistaneensa kotiovelleen tulleet karkinkerääjät naapurustostaan. Hän vitsailikin sen takia tuttavallisesti karkkivarkaudesta.

Poikalauma oli kuitenkin hyvin suojelevainen kerättyjä karkkeja kohtaan. He sanoivat naiselle, etteivät aio antaa tälle namujaan. Sen jälkeen yksi pojista osoitti naapuriaan käsiaseella. Ase ei kuitenkaan ollut ladattuna. Vaarallisen välikohtauksen jälkeen poika vietiin poliisiasemalle.

Myöhemmin selvisi, että myös pojan veljellä oli käsiase mukanaan karkki vai kepponen -kierroksella. Poliisi takavarikoi molemmat aseet ja pojat vietiin vanhempiensa luokse. The Daily Mail -sivuston mukaan veljekset varastivat pyssyt isoisänsä kodista.