BB-Sebastian yllätti: ”Sikana seksiä ja huumeita”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon kiltti poika BB-Sebastian on harras uskovainen, joka on yhä säilyttänyt esimerkiksi poikuutensa. Hän ei myöskään käytä päihteitä, mutta hetki sitten mies paljasti, että tilanne olisi täysin toinen, mikäli hän ei olisi uskossa.

– Jos en olisi uskovainen, niin todellakin harrastaisin seksiä, Sebastian totesi yllättäen.

– Jos en olisi uskossa, niin mä joisin ihan sikapaljon. Olisin kokeillut huumeita paljon. Mut sit mä olisin päässyt irti huumeista. Jos en olisi uskossa, niin olisin kokeillut huumeita ja joisin kaljaa sikapaljon. Ja seksiä harrastaisin.

– Sen takia tiedän, että olisin käyttänyt, kun olisin ajautunut sellaisiin piireihin, että kokeilisin huumeita. Mulla reagoi aivojen mielihyväkeskus niin, että huumeet olisi mulle tosiaan huumetta. Mun isi on käyttänyt huumeita, mutta ei käytä enää, Sebastian jatkoi.

– Se fiilis minkä huumeista voi saada, niin se on niin maksimaalinen tupakkaan verrattuna. Mä oon niin kokemusten perässä, että kyllä mä olisin kokeillut huumeita. Mulla on samanlaiset geenit kun mun isällä, ja isä on mennyt todella pitkälle noissa hommissa.