BB-Veeran tähdittämää aikuisviihdettä löytyi verkosta

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa juhlittiin eilen illalla Annikan ja Mikaelin ”uuden asunnon” tupaantuliaisia. Viime päivinä talon tapahtumia on ruodittu verkossa myös muutenkin, kun eräs asukas paljasti viime viikolla olleensa mukana rohkealla videolla.

Ilta-Sanomien keskiviikkona uutisoima BB-Veeran ”seksivideo” on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa. Veera kertoi Big Brother -talossa näytelleensä musiikkivideossa, jossa hän esitti harrastavansa seksiä lähetyssaarnaaja-asennossa miehen ollessa päällä. Videon tekeminen oli ollut seksikohtauksen ja kameramiesten vuoksi Veeralle haastava kokemus.

Nettikeskustelijat selvittivät pian, että kyseessä on Widescreen Mode -yhtyeen musiikkivideo kappaleesta If Tomorrow Comes. Kyseinen kappale löytyy myös YouTubesta. Video käsittelee pettämistä ja seksikohtaukset ovat siten keskeinen osa tarinankerrontaa. Musiikkivideolla esiintyy BB-Veeran lisäksi pin-up-malli Sini Tarkkinen sekä mallit Katre Zeisik ja Varpu Heikkinen.