Demi Moore kosti uskottomuuden – seksiä 27-vuotiaan perheystävän kanssa?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-näyttelijätär Demi Moore joutui äskettäin petetyksi, kun hänen 15 vuotta nuorempi aviomiehensä Ashton Kutcher harrasti seksiä 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ei ole kommentoinut julkisuudessa vellovia erohuhuja.

Nyt seksiskandaalissa ryvettyvän Mooren väitetään antaneen uskottomalle miehelleen samalla mitalla takaisin. In Touch Weekly -lehti nimittäin uutisoi näyttelijättären pettäneen aviomiestään tämän ystävän kanssa. Lehden mukaan Moore päätyi bileillan päätteksi harrastamaan seksiä 27-vuotiaan Ben Hollingsworthin kanssa.

Parin lähipiiriin kuuluva henkilö kertoi, että Hollingsworth juhli usein näyttelijäpariskunnan kanssa. Moore oli antanut eräänä iltana autokyydin Kutcherin kaverille. Ajomatka oli päättynyt intiimeissä merkeissä, sillä näyttelijättären väitettiin harrastaneen seksiä nuoren komistuksen kanssa auton takapenkillä.

– He päätyivät paneskelemaan auton takapenkille. Suhde jatkui vielä sen jälkeenkin. Benin mielestä Demi on todella kuuma, lähde paljasti In Touch Weekly -lehdelle.

Demi Moore on laihtunut hurjasti seksiskandaalin myötä. Tähti onkin saanut jatkuvasti hätistellä ympäriltään paparazzeja. Äskettäin näyttelijätär raivostui eräälle paparazzikuvaajalle Hollywoodissa. Mooren kerrottiin haukkuneen ja kiroilleen paparazille, joka tukki kulkuväylän julkkistähden poistuessa kauneussalongista. TMZ-sivuston mukaan kuvaaja teki tähden raivokohtauksesta rikosilmoituksen.