Isoveli sabotoi BB-viikkotehtävää – asukkaat raivostuivat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon äskettäin määrätty seis-komento on saanut jo aiemmin BB-Suvin ja BB-Annikan murtumaan itkuun. Rangaistukset tehtävän epäonnistumisesta ovat kovat, sillä asukas joutuu suoraan häätöäänestykseen, jos liikkuu komennon aikana.

Käytöskukka-viikkotehtävään kuuluu myös töiden parissa ahertamista. Asukkaat muun muuassa rakentavat laivan pienoismallia, järjestelevät postimerkkejä ja pussittavat jauhoja. Tehtävää vaikeuttavat satunnaisesti päälle menevät tuulettimet sekä tärisevä pöytä.

Tänään Isoveljen seis-komento sai asukkaat suivaantumaan. Asukkaiden rakentama laivan pienoismalli nimittäin tippui tärisevältä pöydältä käskyn aikana. Isoveli näytti tekevän sen tahallaan, mutta asukkaat eivät voineet kirota johtajaansa rumin sanoin.

– Voi vitsit, laiva meni! BB-Ben sanoi.

– Hajosko laiva? BB-Mikael pelästyi.

– Voi ei, voi vitsit minkä teit Big Brother, BB-Sebastian kirosi kohteliaasti.

Asukkaat olivat liikkumattomina useiden minuuttien ajan ja katsoivat työnsä tuhoutumista aitiopaikalta. He eivät saaneet kuitenkaan kiroilla, koska se on viikkotehtävän aikana kielletty. Tärisevästä pöydästä loppui jo yhdessä vaiheessa puhti, mutta Isoveli latasi sen täyteen tärinää ja jatkoi ilkityötään.

– Oli aika jäätävää. Melkeen loppu puhti koneesta, BB-Rami kommentoi.

– Onneks toi etuosa vaan meni, Ben sanoi yrittäen pysyä positiivisena.