Tältä Zach Galifianakis näytti 90-luvulla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin hyvin menestynyt Kauhea kankkunen -elokuva ja sen jatko-osa saavat pian kolmannenkin osan. Leffojen tähti Zach Galifianakis tunnetaan muhkeasta parrastaan, mutta luonnollisestikaan hänellä ei ole aina ollut moista pehkoa kasvoissaan.

Pari kuukautta sitten verkosta löytyi valokuva Galifianakisista parrattomana ja pian nähtiin myös teini-iältä peräisin oleva koulukuva. Nyt verkkoon on päätynyt arkistomateriaalia Galifianakisin stand-up -keikalta vuodelta 1999.

Stand-up -koomikkona työskennellyt Zach Galifianakis kertoi aiemmin Rolling Stone -lehdelle kamppailleensa kovasti julkisuutensa kanssa, sillä hän ei ole tottunut olemaan julkisuuden valokeilassa ja olemaan alituisesti toimittajien tentattavana.

– Totta puhuen en pidä siitä lainkaan. Yritän olla rehellinen, mutta en halua loukata ketään. En kuitenkaan tarkoittanut sitä loukkauksena. Minä en vain pidä siitä, että ihmiset kysyvät minulta kysymyksiä. Vuosikausiin kukaan ei kysynyt minulta mitään, Zach Galifianakis kertoi People-lehdelle.