Adele haluaa exänsä takaisin – ura vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Adele vuodatti tuskaisen eron aiheuttamia sydänsuruja 21-albumillaan. Sittemmin levyn huikea menestys nosti laulajan kansainvälisesti tunnetuksi. Brittiartistin toista studioalbumia on myyty 11 miljoonaa kappaletta. Se onkin ylivoimaisesti tämän vuoden myydyin albumi.

Nyt 23-vuotias soulkaunotar on myöntänyt ikävöivänsä entistä poikaystäväänsä. Adele kertoikin, että hän tekisi mitä tahansa, jotta saisi miehensä takaisin. Hän kertoi rakkauslaulujensa esittämisen olevan vaikeaa, koska ne muistuttavat häntä ex-poikaystävästään.

– On vaikeaa laulaa kappaleitani, koska ne muistuttavat yhteisestä ajastamme. Tekisin mitä tahansa, jotta voisin olla hänen kanssaan. Ikävöin häntä, Adele kertoi The Sun -lehdelle.

Upeaäänisen tähden uutisoitiin äskettäin peruuttaneen kaikki tämän vuoden konserttinsa ääniongelmien takia. Hän joutuu nimittäin kirurgin leikkauspöydälle verta vuotavien äänihuuliensa takia. Adelen huhuttiin aluksi sairastavan kurkkusyöpää, mutta tähden edustaja tyrmäsi väitteen valheeksi.

Lontoolainen laulaja kertoi äskettäin, ettei voisi koskaan muuttaa Yhdysvaltoihin. Hän kertoi tunteneensa olonsa kyseisessä maassa epämukavaksi. Soultähti levytti taannoin 21-hittialbuminsa Malibussa tuottaja Rick Rubinin kanssa. Adele on kuitenkin valloittanut Yhdysvallat laulutaidoillaan, ja muun muuassa maan presidentti Barack Obama kuuntelee tähden musiikkia.