Sebastianilta tivattiin seksipaljastuksia: ”En halua päästää himoja valloilleen”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa poikuutensa yhä säilyttänyt BB-Sebastian on saanut useita kertoja kommentoida muille asukkaille seksuaalista pidättäytymistään. Mies on itse myöntänyt, että esimerkiksi BB-Janica voisi kiinnostaa häntä siinä mielessä. Hän on kuitenkin pidättäytynyt lähemmästä kanssakäymisestä.

Hetki sitten asukkaat olivat kokoontuneet keskustelemaan makuuhuoneeseen, ja samalla tuli jälleen puheeksi Sebastianin aktiivinen naisten välttely makuuhuoneessa. Hän ei nimittäin halua missään nimessä viettää öitään naisen vieressä. Sebastian kuitenkin myönsi nukkuneensa kerran naisen vieressä. Tosin vahingossa.

– SIis kerran oltiin reissussa ja juteltiin yhden tytön kanssa ja sit nukahdettiin siihen sänkyyn keskellä päivää. Mä en voi olla kenenkään naisen kanssa vierekkäin. Mun himot pääsee muuten valloilleen, Sebastian totesi naureskellen.

– En halua päästää mun himoja valloilleen. Mä tiedän mikä on mun heikko kohta. Mä sanon, että niistä intiimeistä asioista mitä me ollaan tehty niin mä en sano täällä mitään, Sebastian kieltäytyi paljastamasta enempää.

– Voi että, Sebastian on varmaan niin ihana parisuhteessa, BB-Suvi huokaili.

Eilen Sebastian kertoi, että hän olisi aivan toisenlainen ihminen mikäli ei olisi uskossa.

– Jos en olisi uskossa, niin mä joisin ihan sikapaljon. Olisin kokeillut huumeita paljon. Mut sit mä olisin päässyt irti huumeista. Jos en olisi uskossa, niin olisin kokeillut huumeita ja joisin kaljaa sikapaljon. Ja seksiä harrastaisin, Sebastian hehkutti.