Vau, onko tässä maailman paras jonglööri? Katso huikea esitys

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Taitavat jonglöörit ihmetyttävät yleisöä äärimmäisen tarkoilla käsien ja silmien koordinaatiollaan. Erityisesti erilaiset pallotemput ovat suosittuja jonglöörausesityksissä. Nyt erään huikean jonglöörin taidot hämmästyttävät nettivideolla.

Arkistojen kätköistä kaivetulla videolla nähdään, kuinka vauhdikas esiintyjä aloittaa näytöksensä heittelemällä renkaita ilmassa. Sen jälkeen jonglööri näyttää taitonsa pallotempuissa kärrynpyörien saattelemana. Mies muun muuassa seisoo käsillään ja asettaa pallon onnistuneesti suussaan törröttäneen kepin päälle.

Nopealiikkeinen jonglööri menestyisi videon perusteella ainakin jalkapalloilijoiden taitokisoissa. Mies nimittäin pomputtelee palloa musiikin tahtiin päänsä päällä ja vierittää sitä vahdikkaasti ruumiinosalta toiselle. Esiintyjän tasapaino on myös vertaansa vailla.