Ninja-orava hyökkäsi pojan kimppuun – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan aina silloin tällöin videoita eläinten hyökkäyksistä. Kiinassa sattui taannoin raju hyökkäys, missä apina puraisi kahdeksankuukautista poikavauvaa peniksestä. Nyt eräs utelias poika sai kimppuunsa pienen jyrsijän.

Eräät kaverukset kuulivat meteliä pihamaan roskalaatikosta ja päättivät selvittää äänen alkuperän. He kuvasivat videolle tutkimusretkensä ja videomateriaaliin saatiinkin ikuistettua hauska tapahtumasarja.

Videolla nähdään, kuinka poika nostaa varovasti roskalaatikon kantta. Yhtäkkiä toisella nostokerralla utelias nuorukainen saa kimppuunsa oravan. Roskalaatikossa myllertänyt jyrsijä nimittäin tekee videolla näyttävän yllätyshyökkäyksen. Ninja-orava kirmasi kuitenkin nopeasti välikohtauksen jälkeen paikalta ja poika jäi haukkomaan henkeään pelästyneenä.