Elefantin ja koiran poikkeuksellinen ystävyys päättyi traagisesti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet mediat ympäri maailmaa ovat uutisoineet viime vuosina Tarra-elefantin ja Bella-koiran erikoisesta ystävyydestä Tennesseessä Yhdysvalloissa sijaitsevassa elefanttipuistossa, jossa sirkuksista pelastetut elefantit saavat viettää vapaina eläkepäiviään. Nyt heidän yhteinen taipaleensa on kuitenkin yllättäen katkennut traagisella tavalla kahdeksan vuoden yhteiselon jälkeen.

Erottamattomat ystävät Tarra ja Bella nähdään myös monilla nettivideoilla nauttimassa toistensa seurasta. He myös nukkuivat samassa eläinsuojassa. Nyt Bella on kuitenkin menehtynyt ilmeisesti kojoottien hyökkäyksessä. Elefantti löysi kuolleen ystävänsä ruumiin, mutta ei halunnut jättää sitä. Sen sijaan Tarra kantoi Bellan ruumiin heidän yhteiseen lempipaikkaansa, jossa eläinhoitajat huomasivat tapatuneen, Leavenworth Times uutisoi.

– Ajatus siitä, että hän ei voinut jättää ruumista ja halusi tuoda sen kotiin on sydäntäsärkevä, mutta samalla inspiroiva, luonnonpuiston johtaja Robert Atikinson kommentoi.

Nyt Bellalle on perustettu verkkoon oma muistosivunsa.

Viime vuonna Bella sai vakavan selkävamman, josta se kuitenkin toipui. Eläinhoitajat huomasivat kuitenkin, että Tarra odotti ystävänsä vieressä uskollisesti viikkokausien ajan kunnes Bella oli toipunut.

– Tarralla olisi ollut valtavan paljon tilaa vaeltaa, mutta se vain seisoi toimiston edessä. Yhtenä päivänä toimme Bellan parvekkeelle ja huomasimme sen heiluttavan häntäänsä. Meillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin viedä Bella katsomaan Tarraa.