Popkaunottarella kiire hankkia ajokortti – haluaa ökymersun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittipoppari Natasha Bedingfield joutui taannoin tukalaan tilanteeseen televisio-ohjelman kuvauksissa. Tähden toppi petti kesken tanssikoreografian ja hän paljasti molemmat rintansa televisiokameroille ja studioyleisölle.

Nyt 29-vuotias popkaunotar on paljastanut, ettei hän omista ajokorttia. Hän kertoikin aikovansa hankkia sen ennen kuin täyttää 30 vuotta. Tähdellä on siis enää 21 päivää aikaa hankkia ajokorttinsa. Natasha kertoi haaveilevansa ökyauton ostamisesta, sillä tähti haluaa joko Jaguarin tai Mercedez-Benzin.

– Toivottavasti saan ajokortin lähiaikoina. Haluan Mersun tai Jaguarin, Natasha kertoi Us Weekly -sivustolle.

Poppari on naimisissa liikemies Matt Robinsonin kanssa. He avioituivat vuonna 2009 Malibussa. Tähti kertoi muun muuassa matkustelevansa paljon aviomiehensä kanssa. Hän kertoi myös nauttivansa avioelämästään ja hemmottelevansa miestään usein esimerkiksi lahjoilla.

Natasha Anne Bedingfield aloitti uransa 1990-luvulla sisaruksiensa kanssa The DNA Algorithm -yhtyeessä. Hänen debyyttialbuminsa Unwritten julkaistiin vuonna 2004 ja menestyi hyvin maailmanlaajuisesti. Tähden tunnetuimpia kappaleita ovat Unwritten, Soulmate, I Wanna Have Your Babies ja Say it Again. Popparin singlejä on myyty yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Hän on myös menestyneen poptähden Daniel Bedingfieldin sisko.