Täh? BB-Sebastianilta lähti tukka päästä – muodonmuutos yllätti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asuva BB-Sebastian on tänään muuttunut ihmisenä yllättävän paljon – ainakin muiden asukkaiden mielestä. Hän nimittäin raivostui aiemmin päivällä Janicalle ja sen jälkeen kertoi Suville aikovansa olla jatkossa talossa täysin oma itsensä.

Nyt asiassa on tapahtunut yllättävä käänne, sillä BB-Sebastian pyysi Suvia ajamaan hiuksensa pois. BB-Suvi ja Sebastian sulkeutuivat kahdestaan kylpyhuoneeseen, jossa parturi-kampaajana työskentelevä Suvi otti hiustenleikkuukoneen käyttöönsä ja ryhtyi toimeen. Sebastian oli nimittäin pyytänyt häntä ajamaan hiuksensa ja tekemään hänelle mohikaanin.

BB-Veera huomasi ensimmäisenä Sebastianin muodonmuutoksen ja oli pudota tuoliltaan. Montaa sekuntia he eivät kuitenkaan ehtineet miestä katsella. Pian kylpyhuoneeseen asteli BB-Ben, jota Sebastian pyysi kuitenkin kohteliaasti poistumaan. Samaan aikaan olohuoneessa päiviteltiin Sebastianin muutosta.