BB-Sebastian huijannut asukkaita koko kauden? ”Te ette tiedä musta yhtään mitään”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään tapahtunut kummia, kun BB-Sebastian on muuttunut valtavasti. Hetki sitten hän paljasti asukkaille, että hän ei ole ollut talossa oma itsensä. Irokeesin ajanut mies pyysi saada myös meikkejä käyttöönsä.

– Alunperin mä ajattelin, että vedän täällä BB-talossa roolia. En ajatellut, että tää menisi ihan tälle linjalle. Mä en ajatellut, että tää menisi oikeasti tähän, joten olisiko jollain lainata kulmakynää, Sebastian pyysi.

Samalla selvisi, että Sebastian aikoo irokeesin lisäksi myös meikata itsensä.

– Tää ei oo todellista! Mikä tää juttu on? Suvi ihmetteli.

– Mun on tosi vaikea oikeesti mennä takaisin tähän kaiken koetun jälkeen. Tällä kaudella on oikeasti enemmän salaisuuuksia kuin koskaan ennen. Te ette tiedä musta yhtään mitään, Sebastian kertoi.

– Sä et ole oikeesti neitsyt?! Suvi tivasi saamatta vastausta.

– Yksi periaate mulla on ja se on että mä en valehtele, Sebastian tyytyi toteamaan.

– Wow, Sebastian! Mun maailma järkkyy. Onkohan tää nyt esitystä vai se edellinen? BB-Veera ihmetteli.

– Mä veikkaan, että se edellinen, BB-Stefan totesi.

Seuraavaksi Sebastian pyysi Janican pihalle kahdenkeskistä juttutuokiota varten, jolloin selvisi, että hänen ”uusi minänsä” on vain näyteltyä. Sebastian joutui tosin kyselemään Janicalta ohjeita miten hän käyttäytyisi pahiksena.

– Mä yritän puhua nyt niin, että me oltaisiin kovissa riidoissa, Sebastian sanoi ensin hiljaa ja seuraavaksi korotti ääntään.

– Mä en ymmärrä miksi me ollaan tällaisissa riidoissa! Jos et sä lopeta niin mä meen tosta ovesta pois! Minkä takia sä naurat, jos mä sanon sulle asioista! Sebastian raivosi ja hiljensi taas ääntään.

– Sä voit nyt olla niinku hiljaa tässä. Tää on nyt roolia mitä mä vedän, Sebastia kuiskasi ja nosti taas ääntään.

– Mä en olisi koskaan uskonut Janica! Ajattele sun lapsia! Mua ei vois vähempää kiinnostaa jos sä lähtisit täältä tänään! Mä oikeesti lyön sua turpaan jos sä et lopeta! Sebastian raivosi.

Seuraavaksi hän poltti näyttelemisen vuoksi elämänsä ensimmäisen tupakan ja tarvitsi siihen tosin Janican apua.

– Miten mä sytytän tollasen tupakan, Sebastian kuiskasi ja sai tupakan viimein syttymään.

– En mä kyllä saa nyt millään itkettyä. Se ei onnistu, Janica pahoitteli.

– Nyt jatketaan tälleen ja sit vasta suorassa lähetyksessä paljastetaan, että kaikki onkin ok. Mä sit sanon, että tää olikin kaikki näytelmää, Sebastian paljasti saaneensa ilmeisesti salatehtävän.