BB-Sebastianin raivokohtaus tyrmistytti asukkaat: ”Mitä täällä tapahtuu?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin eilen tanssiaiset, ja kosteiden bileiden aikana nähtiin useampiakin välikohtauksia. Tänään vuorossa oli kuitenkin varsinainen yllätys, kun talon viilipytty BB-Sebastian sai raivokohtauksen Janican käytöksestä.

BB-Janica oli jättänyt vahingossa oven auki, ja se oli asiasta huomauttaneelle Sebastianille liikaa. Hän nimittäin menetti äänekkäästi malttinsa.

– Nyt laitat sen oven kiinni! Mä sanoin sulle aiemmin tästä ja sä et tehnyt niin. Jos sua on kohdeltu Norjassa kuin kukkaa kämmenellä, niin täällä se on eri asia. Sulla ei ole mitään erioikeuksia kuin muilla. Mua oikeesti ärsyttää. Todellakin laitat sit ensi kerralla oven kiinni, Sebastian huusi.

– Mitä täällä tapahtuu? Suvi totesi seurattuaan ihmeissään tilannetta.

– En mä tiedä. Se on ollut koko viikon tällainen, Janica vastasi.

Kyseessä lienee kuitenkin Sebastianin ja Janican salajuoni, jota he ovat suunnitelleet pesässä jo pariinkin otteeseen. Sebastian kertoi yrittävänsä saada muut asukkaat luulemaan, että hänen ja Janican välit ovat tulehtuneet. Suvi kuitenkin äimisteli tapahtunutta.

– Sebastian on ollut tosi outo sen jälkeen kun Janica tuli takaisin, Suvi totesi.

– Eilen mä ja Stefan otettiin yhteen ja mä sanoin sille, et toivon et se häädetään. Olihan se ihan v**un tylysti sanottu. En mä olisi saanut sanoa sellaista. Sit mulla tuli Benkun kanssa riita ja mä huusin sille, että anna olla että mä en jaksa oikeesti tällaista, Suvi kertoi edellisen illan tapahtumista.

Tämän jälkeen keskusteluun osallistui myös BB-Netta, joka totesi ettei ymmärrä yhtään mitä talossa tapahtuu ja ketkä asukkaat ovat kenestäkin kiinnostuneita. Naiset jatkoivat tapahtumien puimista.

– On tää sa**anan v**tu oikeen yks Kauniit ja rohkeat. Ihan uskomatonta, Suvi totesi.