Ashley Tisdalen bikinipeppu paparazzikuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Viime viikolla 26-vuotias näyttelijä-laulaja esitteli upeaa vartaloaan pitkästä aikaa bikineissä. Hänet ikuistettiin paparazzikuviin Miamissa sijaitsevan hotellin uima-altaalla. Ensimmäisten kuvien jälkeen paparazzit asemoituivat uudelleen ja tuloksena oli aikaisempaa näyttävämpiä bikinikuvia upeasta Disney-kaunottaresta. Ashley oli Miamissa tapaamassa poikaystäväänsä, joka työstää parhaillaan elokuvaa Step Up 4.

Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Nuori kaunotar julkaisee Twitter-blogiinsa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.

Uusimmat