Ashley Tisdalen bikinipeppu paparazzikuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Viime viikolla 26-vuotias näyttelijä-laulaja esitteli upeaa vartaloaan pitkästä aikaa bikineissä. Hänet ikuistettiin paparazzikuviin Miamissa sijaitsevan hotellin uima-altaalla. Ensimmäisten kuvien jälkeen paparazzit asemoituivat uudelleen ja tuloksena oli aikaisempaa näyttävämpiä bikinikuvia upeasta Disney-kaunottaresta. Ashley oli Miamissa tapaamassa poikaystäväänsä, joka työstää parhaillaan elokuvaa Step Up 4.

Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Nuori kaunotar julkaisee Twitter-blogiinsa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.