Demi Lovato julkaisi muodonmuutoksestaan kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Texasissa varttunut teinitähti onkin nykyään yksi viihdemaailman seuratuimpia kaunottaria. Vuonna 2010 Lovato kirjautui vieroitushoitoon hermoromahduksensa takia.

19-vuotias supertähti on kuvattu viime aikoina vanhempien miesten seurassa. Hänet on yhdistetty muun muuassa Hollywoodin näyttelijäkomistuksiin, kuten 31-vuotiaaseen Wilmer Valderramaan ja 37-vuotiaaseen Ryan Philippeen. Nyt nuori kaunotar on esitellyt uuden muodonmuutoksensa verkossa julkaisemalla uudesta tyylistään kuvan Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa.