One Direction kuuli Staralta selättäneensä Justin Bieberin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on viiden teinipojan muodostama poikabändi, joka on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yhtye niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Stara tavoitti yhtyeen tähden Zayn Malikin hetki sitten langan päähän.

Zayn kertoi haastattelussa yhtyeen kuulumisista ja raotti hieman verhoa tuoreen teini-idolin elämästä. Samalla yhtye kuuli Staralta ilouutisia, sillä bändin uusi kalenteri vuodelle 2012 nousi tänään Britannian kalenterilistan ykköseksi. Yhtyeelle saakka tieto ei ollut kuitenkaan vielä kantautunut. Bändin kuvia halutaan siis nyt seinille enemmän kuin esimerkiksi edellisen listaykkösen Justin Bieberin kuvia.

– Se on upeaa! Sinä kerroit minulle juuri jotain sellaista mitä en vielä tiennyt. Se on tosi coolia. Tuollaisia asioita on upeaa kuulla ja tietää, että joku haluaa meidän kuvamme ja kalenterimme seinälleen, One Direction -yhtyeen Zayn Malik kertoi Staralle.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes Me Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköskeksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistaan marraskuussa.