Tekopyhä BB-Ben sai kovan kurinpalautuksen Sebastianilta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen varsinainen show, kun BB-Sebastian esitti näytelleensä tähän saakka kilttiä, leikkasi hiuksensa, ryhtyi meikkaamaan ja poltti tupakkaa. Samalla hän esitti haukkuvansa Janicaa, joka oli mukana leikissä. Suorassa lähetyksessä pilailu paljastui.

Ennen paljastumista BB-Ben kuitenkin raivostui Sebastianille. Suoran lähetyksen jälkeen Ben yritti ripittää Sebastiania ja keksiä oikeutusta tekopyhälle käytökselleen. Se ei kuitenkaan tälläkään kerralla onnistunut. Sebastian ei kuitenkaan halunnut nolata Beniä muiden edessä, vaan pyysi tämän kanssaan pesään.

Pesässä Sebastian antoi Benille yllättävän kovan kurinpalautuksen. Hän toi ensin esiin, että Ben on usein halventanut naisia puheillaan, mutta eilen Ben kuitenkin väitti, ettei voi sietää naisten halventamista tai kiusaamista. Sebastian näki kuitenkin miehen tekopyhyyden läpi.

– Me ollaan tunnettu kymmenen viikon ajan ja sä tiedät miten mä suhtaudun. Muilla ei ollut tähän samanlaista reaktiota. Mä en pysty selittämään sitä, että sä meet yhtäkkiä nollasta sataan. Sä olit yhtäkkiä valmis sanomaan, että Sebastian sä et ole jutellut mulle koko viikon aikana. Me ollaan todellisuudessa puhuttu paljon. Yhtenä iltana puhuttiin pitkään myös nuuskasta. Sulla meni yhtäkkiä sellainen moodi päälle, että sulla meni todellisuudentaju ihan täysin, Sebastian latoi tekstiä pikavauhdilla.

Ben kuunteli Sebastianin ripitystä hiljaa, mutta sai lopulta sanotuksi jotain.

– Mä flippasin yhtäkkiä. En sitä pysyt selittämän, Ben myönsi.

– Tää nyt paljasti, että sua on vaivannut jotkut asiat ihan oikeesti. Mua ei haittaa, että sä oot Janican kanssa, kun me ollaan vaan ystäviä. Mä en kuitenkaan hyväksy sitä, että naisia käsitellään kuin esineitä. Mun pitää sanoa rehellisesti mitä mä ajattelen. Mä olen nähnyt vakavia asioita ja kokenut avioeron. Kymmenen viikon kokemuksella sun pitäisi tajuta, että mä en oon muuttunut mitenkään, Sebastian jatkoi.

– Ei avioero vielä mitään. Sä et oon nähnyt kuinka heitetään seinille, Ben jatkoi.

– Sillä ei nyt ole merkitystä. Meidän ei tarvi mennä niin syvälle. Tässä pitää olla jotain muuta, kun en mä näe siinä muuten mitään järkeä. Sä käännyit välittömästi mua vastaan, vaikka sä et nähnyt, että Janica olisi jossain vaiheessa itkenyt. Tässä on täytynyt tapahtua jotain muutakin. Mä en ole ollut koskaan niin mädän yhteisön sisällä kun täällä. Tää ei ole normaalia että ihmiset runttaa toisensa, Sebastian latoi.

Ben totesi, että hän ei voi sietää naisten kiusaamista. Sebastian otti kuitenkin puheeksi sen, että eilen Ben reagoi Sebastianin ja Janican näyteltyyn riitaan rajusti, mutta Stefanin ja Suvin väliseen alituiseen kettuiluun mies ei kuitenkaan reagoinut mitenkään, vaikka se selvästi ärsytti ja jopa itketti Suvia. Janica ei kuitenkaan missään vaiheessa edes itkenyt.