Vuoden hikisin hääjuhla – ei heikkokuntoisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hääjuhlia on järjestetty kautta aikojen mitä ihmeellisimmissä paikoissa, ja monet ovatkin nähneet kuvia vihkimisestä esimerkiksi merenpohjassa ja kuumailmapallossa. Nyt tuorein häätempaus on nähty New Yorkissa, jossa olivat vuorossa mahdollisesti vuoden hikisimmät häät.

Juoksemista harrastava pariskunta, Mary ja Raymond Donaldson, päätti nimittäin avioitua kesken New York City Marathonin, joten pariskunnan lisäksi myös pastorilta ja häävierailta vaadittiin erityisen hyvää kuntoa.

Mary ja Raymond tapasivat toisensa aikoinaan maratonilla, joten avioituminen saman harrastuksen parissa oli luonnollinen ratkaisu. Pariskunta sanoi ”Tahdon” noin 28 kilometrin kohdalla. Tarina ei kerro kuinka mummot ja vaarit kykenivät osallistumaan vihkimiseen.

Kuva: YouTube