BB-Sebastian repesi täysin ja joutuu häätöäänestykseen – yllätysvieras talossa!

Big Brother · Stara.fi

BB-Sebastian sai hetki sitten läheisensä Big Brother -taloon, kun hänen pikkusiskonsa Hanna saapui pihamaalle. Isoveli ilmoitti seis-komennon, jonka aikana asukkaat jähmettyivät ja sisään asteli kaunis vaaleaverikkö.

Sebastian ei kyennnyt hillitsemään itseään hetkeäkään, vaan lähti liikkeelle välittömästi tunnistettuaan siskonsa. Hän halasi siskoa ja esitteli hänelle pikaisesti pihamaan. Sebastianin riemulla ei ollut rajaa.

– Hanna oikeesti ihanaa! Sä tulit ja mä tiedän että sä rakastat mua! Sebastian hihkui siskolleen.

Pian sisko poistui pihalta ja Sebastian repesi täysin.

– Se sanoi mulle, että se rakastaa mua! Mä oon niin onnellinen nyt! Se tuli kattoon mua, vaikka se sanoi, että jos mä meen taloon, niin se ei enää ikinä rakasta mua ja katkaisee kaikki välit muhun. Toi tyttö joka kävi täällä oli mun pikkusisko. Mä oon niin onnellinen. Kaikesta huolimatta se rakastaa mua! Sebastian jatkoi.

– Hanna sai korvaan viestin, että sen pitää lähteä. Mä sanoin Hannalle, että mä tuun kohta takaisin ja että mä en ole täällä enää pitkään. Mä en olisi ikinä kuvitellut, että Isoveli olisi antanut mulle tän mahdollisuuden. Kiitos. Mä oon häätöäänestyksessä! Mä oon häätöäänestyksessä! Ei haittaa yhtään, Sebastian hihkui.