BB-kolmiodraama paisuu – Annika haluaa ulos talosta

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -taloon muutti tällä viikolla yllättävä uusi asukas, sillä ohjelman juontaja Elina tuli taloon asukkaaksi. Näyttävän blondin ulkonäkö sai etenkin BB-Mikaelin innostumaan ja mies kehuikin uusinta naisasukasta kauniiksi.

Talon lemmenparin Mikaelin ja Annikan suhde on tällä hetkellä kriisissä, sillä Annika möyrii mustasukkaisuudessa. Mikael on nimittäin viime päivien aikana osoittanut selviä kiinnostuksen merkkejä tatuoituun Elinaan. Annika taas on vuodattanut tunteitaan muille asukastovereilleen.

– Kyl mä nään et se tykkää ihan v**usti Elinasta, Annika tilitti Benille talon pesässä.

– Mä en jaksa taistella siit sen huomiosta, en jaksa änkee sen syliin koko ajan ja olla silleen Miksu, Miksu, Miksu, Annika sanoi.

– Tää tuntuu niin pahalta. Mä en pääse tätä mun pahaa oloa pakoon, Annika sanoi.

Ben yritti lohduttaa mustasukkaista naisasukasta ja kertoi muun muuassa, ettei Elina ole ainakaan hänen makuunsa.

– Se ei oo semmonen bimboblondi tai barbieblondi mistä mä tykkään. Ja se on täynnä tatuointeja, Ben sanoi.

– Elina on täydellinen paketti Miksulle. Mä haluun vaan poistuu tieltä, Annika jatkoi.

– Mä en jaksa enää, annan olla koko paskan. Haluun pois täältä, Annika lopetti.