Jack Osbourne jätti realityohjelmat lopullisesti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Taannoin pahassa päihdekoukussa ollut realitytähti Jack Osbourne pääsi vieroitushoidon avulla eroon huume-, lääke- ja alkoholiongelmistaan. Sittemmin nuori mies ryhtyi urheilemaan ja pudotti muun muuassa rutkasti painoaan.

Jack nousi julkisuuteen The Osbournes -realitysarjan myötä vuonna 2002. Nyt 26-vuotias Jack Osbourne kertoi, ettei tule enää koskaan esiintymään realityohjelmissa. Kamerat seurasivat miehen yksityiselämän touhuja lähes neljän vuoden ajan. Jack aikookin jatkossa varjella tarkasti yksityisyyttään, eikä aio päästää kameroita kotiinsa.

– Yksikään kamera ei ole enää tervetullut kotiini. Kuvasimme The Osbournes -sarjaa neljän vuoden ajan ja minusta tuntui, että muutuin sen aikana puhuvaksi saippuajauheeksi, Jack kertoi Daily Mail -lehdelle.

Perhe-elämästä nykyään nauttiva Jack saa ensi vuonna ensimmäisen lapsensa kihlattunsa Lisa Stellyn kanssa. Pariskunta tapasi ystävien kautta ja entinen realitytähti on kertonut julkisuudessa tyttöystävänsä olevan hänelle ”se oikea”. Etenkin julkkiksen äiti Sharon Osbourne odottaa innolla tulevaa isoäidin roolia.

Jack Osbournen päihdeongelmat alkoivat jo 13 vuoden iässä, kun hän maistoi ensimmäisen kerran viskiä syntymäpäiväjuhlillaan. 14-vuotiaana Jack alkoi käyttämään huumeita. Seurapiirijulkkiksen elämä pyörikin sittemmin vain juhlimisen ja päihteiden ympärillä. Jack yritti myös taannoin itsemurhaa, kun hän kuuli tyttöystävänsä exän äänen tämän kännykässä. Rokkarin kuopus viilteli ranteensa ja joi absinttia reseptilääkkeiden kera. Vuosien päihdesekoilujen jälkeen Jack päätti, ettei enää halua tuntea pahaa oloa ja haki apua ongelmiinsa.