Facebook-vihan kohde Mariassa: ”En ymmärrä miten tässä nyt näin meni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina tuhannet suomalaiset ovat purkaneet erityisesti Facebookissa vihaansa tapauksesta, jossa asukas Taina Kovalainen kyseenalaisti Ajankohtainen Kakkonen -ohjelman haastattelussa kehitysvammaisten asuntolan sijoittamisen kotinsa läheisyyteen.

Tänään Kovalainen oli Maria!-ohjelman haastattelussa kertomassa tuntemuksistaan. Hän paljasti, ettei ole voinut hyvin ja edes syönyt päiväkausiin. Nyt suunvuoro annettiin siis nettivihan kohteelle, joka ei ymmärtänyt sosiaalisessa mediassa saamaansa palautevyöryä.

– En ymmärrä miten tässä nyt näin meni. En kadu, kun en ole sanonut mitään pahaa kenestäkään, Taina Kovalainen kertoi Maria!-ohjelman haastattelussa.

– Mä en ole sanonut mitään pahaa kenestäkään, vaan olen esittänyt vain kysymyksiä. Sitä mä opetan mun lapsilleni, että kysykää kysymyksiä, jos joku asia häiritsee. Missä se tulee vastaan, että ei saa enää esittää kysymyksiä? Missä menee se raja? Kovalainen ihmetteli.

Kovalaisen lausuntojen jälkeen Facebookiin perustettiin Ei Tainaa minun takapihalleni -niminen ryhmä, johon ehti tulla yli 20.000 jäsentä ennen ryhmän poistamista.