BB-Annika ei kestänyt järkytystä – suoraan häätöön

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on vieraillut tällä viikolla asukkaiden läheisiä. Yllätysvisiitit ovatkin aiheuttaneet talossa melkoista tunteiden sekasortoa. Ystävät ja perheenjäsenet ovat nimittäin tulleet taloon juuri silloin, kun Isoveli on käskenyt asukkaita olemaan liikkumatta seis-komennolla.

Jos asukas liikkuu seis-komennon aikana, hän joutuu suoraan häätöäänestykseen. Tämän viikon häädössä ovat jo BB-Sebastian, BB-Suvi ja BB-Mikael. Tänään joukkoon liittyi espoolainen BB-Annika, joka romahti täysin ystävänsä vierailusta talossa.

Asukkaat tulivat talon pihamaalta sisätiloihin ja seis-käsky jähmetti pian asukkaat. Ovista ilmestyi sisään vaalea kaunotar, joka osoittautui saman tien Annikan ystäväksi. Annika nimittäin ei pystynyt olemaan liikkumatta, vaan ryntäsi rakkaan läheisensä luokse vuodattaen kyyneliä.

– Älä mee pois, älä mee pois! Annika onnistui sanomaan kyynelten seasta.

Milla-ystävä poistui kuitenkin pian talosta ja jätti Annikan itkemään maahan.

– Kaikki on hyvin Annika, Milla halus tulla näkemään sua, Sebastian lohdutti.

– Eikö ookkin kultakimpaleita, mitä tänne kuljetetaan, Sebastian sanoi Annikalle.

– Voi ei, onkohan se vihanen mulle kun sanoin, et miks sä tulit tänne?  Tarkotin vaan, et mulla tulee nyt entistä kovempi ikävä, Annika sanoi.