BB-Veera sai miesystävänsä taloon – Suvi mokasi itselleen rangaistuksen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluneella viikolla nähty poikkeuksellisen paljon vieraita, kun asukkaiden läheiset henkilöt ovat päässeet pikavisiiteille. Asukkaiden kommunikaatio läheistensä kanssa on ollut kuitenkin vaikeaa, koska he eivät ole saaneet liikkua vierailujen aikana.

Osa asukkaista on kuitenkin uhmannut sääntöä ja päätynyt siksi häätöäänestykseen. Tänään BB-Veera sai viimein taloon parhaan miesystävänsä, eikä neitokainen kyennyt hillitsemään itseään lainkaan. Hän juoksi välittömästi miehen kaulaan ja joutuu siksi häätöäänestykseen.

– Mä joudun sun takia häätöäänestykseen, mutta sä et edes halaa mua! Veera huusi miehelle.

Veera roikkui miehen kaulassa innokkaasti, vaikka ei saanut kovinkaan lämmintä vastakaikua ilmeisesti tuotannon määräyksestä. Kyyneleitä vuodattanut Suvi mokasi itselleen paikan häätöäänestyksessä viimeistään nyt, sillä hän liikutti kättään suunsa eteen. Samalla Veera ymmärsi, että hänen miesvieraansa tulisi olla parhaillaan töissä.

– Sun pitäisi olla nyt töissä! Mikset sä oo töissä? Sä et mennyt töihin mun takia, Veera totesi ja pian mies oli jo poissa.

– Se oli ihan mun yhden kaverin Timon näköinen. Mä ihmettelin että miks mä saan tänne taas mun kaverin, Ben huusi kun Isoveli antoi asukkaille taas luvan liikkua.

– Se oli tosi komee. Tosi hyvännäköinen! Mä rupesin itkemään heti kun Veerakin, Suvi valitteli.

– Mä en voinut olla liikkumatta, Veera totesi ja vaipui kyyneliin muiden lohduttaessa häntä.