Näin uskomaton Jennifer Anistonin miljoonakoti on sisältä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin eniten tienaaviin naisnäyttelijöihin lukeutuva Jennifer Aniston on viihtynyt viime aikoina uutisotsikoissa etenkin parisuhteensa merkeissä. Rakkautta säteilevä tähti on edustanut myös punaisella matolla upeissa asuissa.

Nyt Frendit-komediasarjasta supertähdeksi noussut Jennifer Aniston osti yhdeksän miljoonan dollarin lemmenpesän New Yorkista. Tähti on ostanut tänä vuonna itselleen jo kolme hulppeaa luksusasuntoa. Uusin sijoitus on aiheuttanut viihdelehdissä spekulointia raskaushuhuista, sillä ökykämpästä löytyy muun muuassa kaksi lastenhuonetta. Katso sisäkuvat asunnosta tästä.

Kaunotar myi taannoin Los Angelesin kotinsa 38 miljoonalla dollarilla. Keväällä hän osti itselleen Manhanttanilta seitsemän miljoonan dollarin asunnon. Syksyllä Aniston taas muutti yhteen poikaystävänsä kanssa yli kahden miljoonan dollarin kaksioon.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston seurustelee näyttelijäkomistus Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tähti on kuvattu onnellisen näköisenä komean poikaystävänsä kanssa.