Mariah Carey photoshopattiin huippuseksikkääksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai tänä vuonna perheelisäystä, sillä heille syntyi kaksoset Monroe ja Moroccan.

Nyt 41-vuotias laulajatar on paljastanut treenatun vartalonsa karistettuaan taannoiset raskauskilonsa. Carey lihoi yli 30 kiloa odottaessaan kaksosiaan, ja hänen vauvamahansa olikin juuri ennen laskettua aikaa valtavan kokoinen. Nyt vatsa on jälleen litteä huolimatta siitä, että tuoreita valokuvia on selvästi korjailtu kuvankäsittelyllä.

– Lihoin todella paljon raskauteni aikana. Pelkäsin, etten pysty enää koskaan kävelemään. Olin eksyksissä vartaloni kanssa, Carey kertoi The Daily Mail -sivuston mukaan.

Mariah Carey ja Nick Cannon joutuivat aiemmin tänä vuonna ikävien väitteiden syyniin. Heidän nimittäin huhuttiin käyttävän huumeita. Los Angelesin lastensuojeluviranomaiset ottivat rajut väitteet vakavissaan ja tutkivat asian. Todisteita ei kuitenkaan löytynyt ja julkkispari oli raivoissaan tapauksesta. Huumekohu nousi vain muutama kuukausi heidän kaksostensa syntymän jälkeen.