Tältä hakattu Avril Lavigne näyttää nyt – raju kuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kandalainen poptähti Avril Lavigne on nähty viime aikoina useasti julkkisjuhlissa. Laulaja nimittäin seurustelee realitytähti Kim Kardashianin velipuolen Brody Jennerin kanssa. Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka poptähti hakattiin ravintolassa syntyneessä tappelussa sairaalakuntoon.

27-vuotias laulaja sai muun muuassa nyrkistä kasvoihin ja hänen hiuksiaan revittiin irti. Avrilin poikaystävän päähän rikottiin lasipullo ja hänet jouduttiin kiidättämään ambulanssilla sairaalahoitoon. Nyt Avrilin vammoista on julkaistu kuva Twitter-blogissa.

Kuva: Twitter

The Hills -realitysarjassa esiintynyt Brody Jenner on kertonut julkisuudessa poptähden olevan hänen ”elämänsä rakkaus”. Lavigne ja Jenner alkoivat seurustelemaan helmikuussa vuonna 2010. Sittemmin pariskunta on kuvattu onnellisen näköisenä ja heidän on jopa huhuttu kihlautuvan.

Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Äskettäin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.