Seksiä BB-talossa – peitto heilui keskellä päivää

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa harrastettiin hetki sitten seksiä keskellä kirkasta päivää ja kirkkaiden studiolamppujen ristitulessa. Mikael ja Annika harrastivat seksiä makuuhuoneessa ja tyydyttivät toisiaan peiton alla, vaikka muut asukkaat olivat vain parin metrin päässä juttelemassa keskenään viereisillä sängyillä.

Mikael ja Annika vetäytyivät omaan sänkyynsä, jonka peiton alta alkoi hetken kuluttua kuulua viitteitä kosteista suudelmista. Samalla peitto alkoi heilua rytmikkäästi. Pian muut asukkaat huomasivat mitä sängyssä tapahtui ja Suvi alkoi kuittailla asiasta. Mikael ilmoitti ”vain hierovansa Annikan polvea.” Pian touhu kuitenkin jatkui ja sekä äänet että vauhti kiihtyivät. Seuraavaksi puuhissa tarvittiin jo ehkäisyä.

– Voitsä heittää noi kolme kortsua? Mä tarviin ne, kun me tässä ajateltiin nudaa, Mikael pyysi Tanjalta.

Tämän jälkeen Mikael avasi kondomipaketin samalla kun Annika kikatteli vieressä. Veera tiedusteli pariskunnalta, että oliko peiton alla jo tultu, mutta ei saanut kysymykseensä vastausta. Pian muut asukkaat päättivät jättää parin harrastamaan seksiä rauhassa. Sebastian tuli kuitenkin pian tarkistamaan tilanteen.

– Eihän täällä tapahdu mitään? Mä luotan siihen. Eihän täällä tapahdu mitään? Sebastian ihmetteli.