BB-Veera murtui nähtyään itsensä peilistä: ”Tää on ihan v**un hirvee” – katso kuva

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaista suurin osa sai eilen nauttia hiusammattilaisten kosketuksesta, kun asukkaille loihdittiin uusia tyylejä. Erityisesti BB-Janica oli todella innoissaan uudesta punaisesta hiustyylistään. Eräs asukas kuitenkin murtui kyyneliin nähtyään itsensä peilistä.

BB-Veera ei nimittäin ollut kovinkaan tyytyväinen muodonmuutokseensa, sillä hän ilmoitti välittömästi sen olevan karmea. Eilen illalla Veera ehti kuitenkin jo totuttautua näkemäänsä ja kertoi Suville hiustensa olevan sittenkin ”ihan ok”. Tänä aamuna tilanne oli kuitenkin taas toinen, kun Veera kauhisteli hiuksiaan.Kuva: Sub

– Tää on ihan v**un hirvee! Kai nyt‚ jos mä näytän meidän äidiltä 80-luvulla. Voi vitsin vitsin. Dingo vaan soimaan, Veera kauhisteli.

Tämän jälkeen parturi-kampaajana työskentelevä BB-Suvi pyysi Veeraa meikkaamaan kasvonsa ja lupasi sen jälkeen katsoa mitä hiuksille olisi vielä tehtävissä. Lopputulos nähdään illan suorassa lähetyksessä.