Katie Price uhataan kidnapata – talo täynnä hälytysjärjestelmiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja realitytähti Katie Price kertoi äskettäin, ettei ole pysynyt laskuissa siitä, kuinka monta silikonileikkausta hänelle on tehty. Näyttävä povipommi käyttää myös Botoxia vain huvin vuoksi ja on käyttänyt hiustenpidennyksiä jo 12 vuoden ajan.

Nyt tällä hetkellä sinkkuna viihtyvä povipommi on joutunut turvautumaan kalliisiin hälytysjärjestelmiin vakavien uhkausviestien takia. 33-vuotias kohujulkkis nimittäin uhattiin kidnapata. Price haluaakin nyt taata suojatun ja turvallisen ympäristön perheelleen.

– Talostani löytyy lähes jokainen olemassa oleva hälytysjärjestelmä. Kodissani on muun muuassa valtavat muurit, kameroita sisätiloissa ja lukuisia hälytyspainikkeita, Price kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Realitytähti uhattiin kidnapata myös vuonna 2009, joten kaunotar suhtautuu niihin vakavasti.

Kolmen lapsen äiti erosi äskettäin poikaystävästään Leandro Pennasta. Argentiinalainen komistus palasi kotimaahansa seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen. Pricen toyboyn kerrottiin turhautuneen, koska pariskunnalla ei ollut yhteistä kieltä. Povipommin väitettiinkin palkanneen tulkin siippansa dumppaamiseen.

Katie Price, syntymänimeltään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, on seurustellut lyhyesti muun muuassa urheilutähtien Teddy Sheringhamin ja Dwight Yorken kanssa. Hänen seurustelusuhteensa brittilaulaja Dane Bowersiin päättyi traagisesti, sillä Price teki abortin saatuaan selville Danen pettäneen häntä. Realitytähdellä on kolme lasta ja hän on ollut kaksi kertaa naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.