Rihanna jätti housut pukematta – tässä näyttävä tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suursuosiosta nauttiva poptähti Rihanna lomaili äskettäin Välimerellä ystäviensä kanssa. Paparazzit eivät tällä kertaa saaneet parhaita otoksia, koska artisti itse julkaisi rohkeita kuviaan Facebookissa. Eräässä kuvassa laulaja nähdään muun muuassa makoilemassa auringossa peppu lähes paljaana.

Nyt bilehileen maineen saanut Rihanna käänsi katseita vuorostaan Lontoossa. Laulaja oli nimittäin pukenut päälleen seksikkäät sukkahousut, joissa oli leikkisä kuviointi. Varsinaisia housuja hänellä ei ollut lainkaan. Britanniassa bongatun poptähden shortsit olivat nekin niukkaakin niukemmat.

Rihannan uusimman We Found Love -singlen musiikkivideo aiheutti äskettäin närää sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.