Supertähden adoptiokoira lentelee yksityiskoneella

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva Twilight – Aamunkoi: osa 1 saa pian ensi-iltansa, sillä se julkaistaan Suomessa 18. marraskuuta. Elokuvassa tullaan näkemään odotettuja kohtauksia, kuten vampyyritytön syntymä, romanttinen hääseremonia sekä päätähtien Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin seksikohtaus.

Seuratuimpiin Hollywood-julkkiksiin lukeutuva Robert Pattinson on kertonut aiemmin julkisuudessa viihtyvänsä omissa oloissan. Nyt 25-vuotias näyttelijä kertoi adoptoineensa itselleen koiran, jotta hän ei tuntisi oloaan yksinäiseksi. Bear-koiralla onkin nykyään melkoisen hyvät oltavat, sillä hauveli matkustaa muun muuassa yksityiskoneilla.

– Bear olisi lopetettu, jos en olisi adoptoinut häntä. Nyt hänellä on oma paikkansa yksityiskoneissa. Olen salakuljettanut hänet usein rajojen ylitse, Pattinson kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Twilight-tähti ei ole kuitenkaan ainut suloisiin koiranpentuihin hurahtanut julkkis. Teinipoppari Selena Gomez nimittäin adoptoi äskettäin löytöeläinkodista Baylor-koiranpennun. Koiran omistuksen väitettiin kuuluvan myös kaunottaren poikaystävälle Justin Bieberille, mutta Bieber on kertonut, ettei koiranpentu ole hänen.

Twilight-elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet myös muun muuassa Kristen Stewart, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashley Greene ja Kellan Lutz. Tulevassa elokuvassa näyttelijöiden roolihahmoista paljastuu uusia piirteitä. Myös uusia roolihahmoja nähdään elokuvassa kuten vampyyrilapsi Renesmee. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 14 miljoonaa kertaa.