Amber Rose mainostaa kermavaahto-vodkaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose tuli alunperin tunnetuksi entisen miesystävänsä, hiphop-tähti Kanye Westin seuralaisena. Julkisuuteen päästyään Amber sai mukavasti jalkaa mallimaailman oven väliin ja poseerasi usein esimerkiksi bikineissä viihdelehtien sivuilla.

Nyt kaljusta päästään tunnettu mallikaunotar esiintyy seksikkäänä tunnetun vodkamerkin mainoksessa. Amber toimii nimittäin mainoskasvona uusille makuvodka-tuotteille, joita ei Suomen markkinoilla ole ainakaan vielä myynnissä. Makuina ovat kermavaahto ja vaahtokarkki.

Suomessa seksuaalisuutta ei saa liittää alkoholimainontaan, joten tätä mainosta ei televisiossa nähtäisi, vaikka tuotteena olisi esimerkiksi kevytsiideri. Videolla Amber Rose muun muuassa juhlii railakkaasti ja kehuu tuotetta viettelevästi.

– En tiedä olenko hieman tuhmeliini vai kiltti tyttö. Ehkä siksi teenkin yhteistyötä Smirnoffin kanssa, Amber kertoi The Huffington Post -sivuston mukaan.

Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä, että hän pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta nykyisin Rose seurustelee kuitenkin räppäri Wiz Khalifan kanssa.