Epäilyt Beyoncen raskaudesta kasvavat: ”Paljas vauvamasu esiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka esikoistaan räppärimiehensä Jay-Z:n kanssa odottava supertähti Beyonce joutui huhumyllyn keskiöön, kun viihdelehdet väittivät laulajattaren käyttävän tekaistua raskausvatsaa. Valokuvat kuitenkin osoittivat vauvamasun yllättäen kadonneen.

Nyt 30-vuotias kaunotar on alati kasvavien epäilyjen kohteena, kun heti edellä mainittujen ”masuttomien” kuvien jälkeen hän näyttäytyi taas kaupungilla vauvamasunsa kanssa. Beyonce ja hänen taustavoimansa ovat kiistäneet väitteet törkeinä, mutta nyt myös fanit ovat ryhtyneet vaatimaan Beyoncelta todisteita raskaudesta.

Fanit vaativat esimerkiksi kuvaa paljaasta vauvamasusta. Viihdelehdet ihmettelevät parhaillaan miksi Beyonce ei halua itsekään katkaista siipiä huhuilta paljastamalla vatsansa. Se olisi helppoa yksinkertaisella paitavalinnalla. Hänelle on myös ehdotettu perinteistä nakukuvaa Vanity Fair -lehden sivuilla.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan ”ikään kuin sairaus”.