Typerimmät syyt soittaa hätäkeskukseen – uskomaton 911-puhelu

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muualla maailmassa hätäkeskuksiin tulee valtavia määriä perusteettomia soittoja ja ihan selviä pilasoittoja. Nyt Yhdysvalloissa on listattu typerimpiä syitä, joista kansalaiset ovat soittaneet poliisia hätiin.

1. Jets-joukkue siirtyi Winnipegistä Philadelphiaan.Joukkue siirtyi kaupungista toiseen jo vuonna 1996, mutta eräs tapauksesta suivaantunut mies soitti asiasta vielä 14 vuotta myöhemmin hätäkeskukseen. Hän vaati poliisia tekemään asialle jotain.

2. Aviomies ei suostu syömään päivällistäTexasilainen rouva soitti hätäkeskukseen, koska hänen aviomiehensä ei suostunut syömään päivällistään. Rouva soitti poliisille puolen vuoden aikana yhteensä 30 kertaa erinäisistä syistä, jotka eivät lainkaan kuuluneet poliisille.

3. Puhelin on rikkiAmerikkalaismies huomasi railakkaan bilettämisen jälkeen aamulla, että hänen iPhone-puhelimensa oli rikki. Apple Store oli kiinni, joten hän soitti poliisille saadakseen apua. Avun sijaan hänet pidätettiin.

4. Pyysi poliisia treffeilleAmerikkalainen nainen sai kotiinsa vierailulle poliisipartion, ja heidän lähdettyään huomasi ihastuneensa toiseen miehistä. Neitokainen soitti hätänumeroon kysyäkseen poliisien nimiä voidakseen pyytää toista heistä treffeille kanssaan. Poliisit palasivat pidättämään naisen.

5. Täällä on UFOBrittimies soitti hätänumeroon huomattuaan valtavan valonvälähdyksen talonsa luona. Hänen mukaansa kyse täytyi olla tunnistamattomasta lentävästä esineestä. Puhelun aikana mies tarkisti havaintonsa ja huomasi valon tulevan kuusta.

6. Luulen, että olen kuollutYhdysvalloissa poliisi oli takavarikoinut marijuanaan ja leiponut niistä itselleen ja vaimolleen leivokset. Ne syötyään mies soitti hätänumeroon ja kertoi olevansa mahdollisesti kuollut. Poliisi joutui eroamaan virastaan.