Noloa, Katy Perry! Poptähti jäi kiinni huijauksesta – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä rohkeiden musiikkivideoidensa merkeissä. Laulaja teki äskettäin historiaa saavuttamalla Michael Jacksonin listaennätyksen. Perryn Teenage Dream -albumilta nousi nimittäin viisi singleä Yhdysvaltojen Billboard 100 -listauksen ykköseksi.

Nyt Katy Perry on joutunut noloon tilanteeseen keikallaan. Hän nimittäin laski hetkeksi mikrofonin ja otti huilun käyttöönsä. Neitokainen oli soittavinaan huilua ja yleisö uskoikin sen hetken aikaa. Sitten Perry kuitenkin mokasi ja kääntyi liian aikaisin yleisöönsä. Huilu ei ollut edes huulilla, mutta äänentoistosta se kuitenkin kuului.

– Olkoon niin, en osaa soittaa huilua, Katy Perry myönsi nolon mokansa jälkeen.

Maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa singleä myynyt naisartisti on tehnyt historiaa kappaleillaan Last Friday Night, Teenage Drean, California Gurls, Firework ja E.T. Jokainen kappale on nyt nimittäin saavuttanut ykköspaikan Billboard 100 -hittilistalla. Moiseen saavutukseen on viimeksi onnistunut edesmennyt poptähti Michael Jackson. Persoonallinen laulajatähti kiitti Twitter-blogissaan uskollisia fanejaan ja pyysi heitä tuulettamaan kunnolla historiallista saavutusta.