Näin Stina Girsin uusi kappale sai alkunsa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta tunnetuksi tullut Stina Girs julkaisee Sydän edellä -debyyttialbuminsa 23. marraskuuta. Stina solmi levytyssopimuksen levy-yhtiö Sony Musicin kanssa ja sen jälkeen hän ryhtyi työstämään esikoisalbumiaan, jonka tyylilajiksi muodostui kantripop.

Nyt Stina on kertonut uuden levynsä Sä teet historiaa -kappaleesta Staran Chaos Tube -blogitiimille. Stina kertoo videolla kuinka kappale sai alkunsa ja näytti konkreettisesti miten kappale sai alunsa.

Ensimmäinen singlelohkaisu tulevalta albumilta oli kantrihenkinen Kirje, joka on Stinan säveltämä ja sanoittama. Tuorein radiosingle Anna mun mennä sai ensiesityksensä valtakunnallisessa televisiossa viime lauantaina, kun Stina osallistui Syksyn sävel-laulukilpailuun. Kappale on Stinan sanoittama, sävellyksen ja sovituksen on tehnyt Samu Vatanen. Albumilla on 11 raitaa, joista kymmenen on Stinan säveltämiä, sanoittamia tai sovittamia.