Yllätyskäänne teinitähden isyysjutussa: ”Voiko olla mahdollista?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber pakeni äskettäin valtavaksi paisunutta seksiskandaaliaan Eurooppaan. Poplaulajan väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Pari päivää sitten jutun kerrottiin olevan jo ohi, mutta nyt siinä on tapahtunut yllätyskäänne.

TMZ-sivusto uutisoi aiemmin tällä viikolla, että aviottoman lapsen äidiksi ilmoittautunut Mariah Yeater oli kaikessa hiljaisuudessa luopunut syytteistä. Naisen uskotaan vetäytyneen oikeustoimista, koska Bieberin lakitiimi uhkasi haastaa fanin oikeuteen. Nyt yllätyskäänne kuitenkin osoittaa, että riita ei olekaan loppu. Yeater vaatii poptähteä nimittäin toistamiseen DNA-testiin ja yksityisiin neuvotteluihin sovinnosta. Fanit ovat olleet järkyttyneitä uudesta uskomattomasta käänteestä.

Aiemmin paljastui, että Yeater oli syyttänyt toistakin miestä saman lapsensa isäksi. Popparin faniksi osoittautunut yksinhuoltajaäiti on antanut julkisuuteen jo useita haastatteluita. Nainen on myös paljastanut värikkäitä yksityiskohtia parin väitetystä seksisessiosta. Bieber taas on kertonut, ettei halua ikinä nähdä kohufaniaan. Teinitähden mielestä tapaaminen nimittäin olisi “ajanhukkaa”.

Poikavauvan äidin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia. Mariah Yeater väitti aiemmin entistä poikaystäväänsä lapsensa isäksi.