Huh, tämä mies oli vielä keväällä koditon kerjäläinen – tältä näyttää nyt!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuussa ympäri maailmaa kohistiin tapauksesta, jossa koditon amerikkalainen Ted Williams nousi nettitähdeksi ohikulkijan kuvaaman videon ansiosta. Williams kerjäsi rahaa maantien varrella Yhdysvalloissa erikoisella tavalla, sillä hän esitteli rahasta uskomattoman upeaa radioääntään.

54-vuotias Ted Williams nousi nettisuosionsa ansiosta ryysyistä rikkauteen, sillä entinen narkomaani ja alkoholisti sai nopeasti lukuisia työtarjouksia esimerkiksi radioasemilta. Columbus Dispatch -lehden verkkosivuilla julkaistu video päätyi myös useisiin televisiohaastatteluihin ja nousi siten julkkikseksi. Nyt hänet nähdään suosittuna julkkiksena Occupy Wall Street -mielenosoituksessa, joka tosin hajotettiin toissapäivänä poliisin toimesta.

NBA-joukkue Cleveland Cavaliers tarjosi Williamsille töitä ja asunnon. Lisäksi hänet palkattiin tekemään MSNBC-kanavan juontoja. Sittemmin Ted Williams retkahti uudelleen alkoholiin, mutta pääsi sen ansiosta Second Chances at Life -realityohjelman isännäksi. Lopulta hän sai sieltäkin potkut Cleveland Cavaliersilta ja kirjautui uudelleen vieroitukseen.