Cameron Diaz pokasi ökyrikkaan räppärin: ”Soittelevat seksipuheluita”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Cameron Diazin treenatun vartalon on uutisoitu viime aikoina olevan jo liiankin lihaksikas. Näyttelijäkaunotar varjelee yksityiselämäänsä julkisuudelta, mutta äskettäin hänen kerrottiin eronneen baseball-tähti Alex Rodriquezista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen.

Nyt hetken aikaa sinkkuna viihtyneen Cameronin uutisoitiin iskeneen silmänsä rap-tähti P. Diddyyn. Parin ystävien mukaan suhde ei kuitenkaan ole kovin vakavalla pohjalla. Näyttelijätär ja räppäri nimittäin pitävät vain hauskaa yhdessä ja soittelevat toisilleen muun muuassa seksipuheluita.

– Aina, kun Cameron on sinkku, hän soittaa Diddylle seksipuheluita, lähde paljasti Us Magazine -lehdelle.

Pariskunnan kerrottiin viettäneen ensimmäisen kerran läheisiä hetkiä kolme vuotta sitten. He lämmittelevätkin parhaillaan välejään, sillä heidät on bongattu muun muuassa kuhertelemassa useilla treffeillä. Silminnäkijöiden mukaan Cameron ja P. Diddy ovat suudelleet ja flirttailleet avoimesti ravintolaillallisilla.

Keväällä Cameron Diaz paljasti Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa rakastavansa pornoa ja katsovansa sitä hotelleissa. Tähti työskenteli taannoin ex-poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa Bad Teacher -elokuvan parissa. Ensi vuonna lähinnä komedioihin suuntautuneelta näyttelijättäreltä on luvassa ainakin kaksi uutta elokuvaa.