Huippusuosittu hittisarja Mad Men lopetetaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Matthew Weinerin ohjaama Mad Men -televisiosarja on palkittu neljällä Golden Globella ja peräti 13 Emmy-palkinnolla. 1960-luvulle sijoittuva sarja onkin ollut kriittikkojen ja yleisön ylistämä. Sarjan tähtiä ovat muun muuassa Jon Hamm, January Jones ja Christina Hendricks.

Nyt huippusuositun sarjan luoja paljasti suunnittelevansa Mad Men -sarjan lopettamista ja sen päätösjaksoa. Ensi vuonna julkaistava viides tuotantokausi tulee siis jäämään sarjan viimeiseksi. Weiner kertoi, että hän haluaa saattaa sarjan päätökseen modernissa ympäristössä. Ohjaaja nimittäin suunnittelee näyttävänsä katsojille viimeisen tuotantokauden aikana aikamatkan 1960-luvulta nykypäivään.

– Toivon, että sarja saa päätöksensä nykyaikaan. Haluan, että ihmiset tulevat muistamaan Mad Menin päätösjakson. En halua sen loppuvan kuin pieru saharaan, Weiner kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Mad Men -sarjassa Joan Hollowayta näyttelevä Christina Henricks tunnetaan uransa lisäksi ulkoisista avuistaan. Uhkea kaunotar onkin kyllästynyt siihen, kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.