Näyttelijä sekoili kännissä – uhkasi tappaa kolme poliisia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta Tudors-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Jonathan Rhys Meyers joutui aiemmin tänä vuonna sairaalahoitoon. Tähden nimittäin epäiltiin yrittäneen itsemurhaa unilääkkeillä. Komistus ei ole kuitenkaan suostunut kommentoimaan tapausta julkisuudessa.

Nyt alkoholismistakin kärsineen näyttelijän uutisoitiin saaneen 1.350 dollarin sakon tappouhkauksesta. Sakkomääräyksen taustalla on tapaus, jossa Jonathan riehui kännissä vuonna 2009 Pariisin lentokentällä. Tähti ajautui sanaharkkaan poliisien kanssa ja uhkasi muun muuassa tappaa kolme poliisia.

Jonathanin asianajaja Vincent Toledano pyysi oikeudelta, että syytteet hylättäisiin. Asianajajan mukaan näyttelijä on nimittäin hauras ihminen, joka on kärsinyt jo tarpeeksi julkisuutensa vuoksi. Sowetan Live -sivuston mukaan tuomarin mielestä Jonathanin erittäin aggressiivinen käytös ja tappouhkaus on tuomittava teko.

Jonathan Rhys Meyers on joutunut aiemminkin vaikeuksiin väkivaltaisen käytöksensä takia. Vuonna 2009 hän löi lentokentällä tarjoilijaa. Hänet pidätettiin myös vuonna 2007 Irlannissa, koska tämä oli riehunut kännissä. Näyttelijä sai myös viime vuonna porttikiellon United Airlines -lentoyhtiölle, koska tämä aiheutti kännipäissään uhkaavan välikohtauksen New Yorkin lentokentällä.