Kylie Minoguen käytetyt pikkuhousut tekivät hyvää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Aussilaulaja Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980-, 1990- ja 2000-luvuilla. Viime vuonna poppari julkaisi yhdennentoista albuminsa Aphroditen.

Lastenkirjojakin julkaissut 43-vuotias Kylie on nyt tehnyt hyvää käytettyjen pikkuhousujensa avulla. Tähti nimittäin antoi seksikkäät silkkipöksynsä huutokaupattavaksi hyväntekeväisyyteen. Myös Kylien nimikirjoituksella omistettu vuoden 2012 kalenteri myytiin huutokaupassa käytettyjen alusvaatteiden lisäksi.

Poppari poseerasi taannoin kyseisissä alusvaatteissa kalenterikuvauksissaan. Kalenterin tuotot lahjoitetaan StudyVox-hyväntekeväisyysjärjestölle, joka sai 5.000 dollaria Kylien käytetyistä pöksyistä ja korsetista.

– Kiitos mysteeriostajalleni! Vau, olen niin iloinen, että huutokauppa meni hyvään tarkoitukseen, Kylie kirjoitti Twitter-blogissaan.

Lapsinäyttelijänä uransa aloittanut Kylie Minogue on hittitehtailun ja näyttelemisen lisäksi esiintynyt urallaan massiivisilla kiertueilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin Lontoossa.