Aprillipilasta totta – seksileikit maistuvat nyt pekonilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksileikkeihin ja yhdyntöihin tarkoitetut liukuvoiteet ovat kondomien tavoin jo pitkään maistuneet ja tuoksuneet esimerkiksi mansikalta ja suklaalta. Makujen kirjo on kasvanut vuosien mittaan, mutta nyt uutuusmaku on jo viety varsin pitkälle. Jatkossa eräs liukuvoiteista maistuu nimittäin pekonilta.

Projekti sai alkunsa aprillipilasta, mutta on nyt muuttumassa todellisuudeksi ja noussut välittömästi hitiksi. Tuhannet amerikkalaiset ovat nimittäin ilmaisseet halunsa saadakseen ostaa Beconlube-liukuvoidetta. Seattlelainen J&D Foods yrittää saada kaikki tuotteensa maistumaan pekonilta, ja ajatus pekonin makuisesta liukuvoiteesta oli alunperin vain vitsi

Aprillipila kasvoi yllättäviin mittasuhteisiin, kun ihmiset lähettivät yritykselle tuhansia viestejä. Niiden perusteella yhtiö päätti lopulta toteuttaa vitsin ja ryhtyi valmistamaan liukuvoidetta. Yhtiön johtaja korosti tiedotteessaan, että tuotetta voidaan käyttää myös hierontaan.