Televisiotähti osti Brad Pittin huiman ökylukaalin – katso sisäkuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hänen ja Ally McBeal -sarjasta tutun kaunottaren, Portia de Rossin, suhde tuli julkisuuteen vuosia sitten ja he avioituivat vuonna 2008.

Uutisoimme äskettäin, että Hollywood-tähti Brad Pitt laittoi Malibussa sijaitsevan ökykotinsa myyntiin 13 miljoonalla dollarilla. Sittemmin luksuskodin seuraavaksi omistajaksi veikattiin Oscar-palkittua Reese Witherspoonia. Näyttelijätär nimittäin kävi perheensä kanssa tutustumassa taloon asuntonäyttelyn merkeissä. Katso kuvat tästä.

Nyt talokaupoissa on tapahtunut yllätyskäänne, sillä televisiotähti Ellen DeGeneresin uutisoitiin harkitsevan sen ostamista. The Real Estalker -sivuston mukaan tähti aikoo nimittäin sopia kaupat rantalukaalista jo tällä viikolla. Pittin kodista löytyy muun muuassa upea merinäköala, tenniskenttä, yksityinen ranta ja poukama sekä huippuluokan vartiointijärjestelmä.

Ellen DeGeneres aloitti uransa stand up -koomikkona 1980-luvulla. Nykyään hän lukeutuu viihdemaailman eniten tienaavien televisiotähtien joukkoon. Ellen DeGeneresin keskusteluohjelma on tunnettu muun muuassa sen musiikkiesityksistä, hyväntekeväisyysteoista ja hauskoista leikeistä. Emäntä nimittäin haastaa julkkisvierailijoitaan muun muuassa erilaisiin tehtäviin. Teinisensaatio Justin Bieber lahjoitti taannoin Ellenille hiuksiaan, jotka huutokaupattiin hyväntekeväisyyteen 40.000 dollarilla.