Maailman eniten ruudussa ollut televisiolegenda lopetti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin televisiojuontajiin jo vuosikymmenien ajan lukeutunut Regis Philbin ilmoitti taannoin eroavansa nykyisestä pestistään. Yllättävän ratkaisunsa syyksi mies kertoi tuotantoyhtiön kaavaileman palkan alennuksen.

Kymmenien vuosien ajan television rakastetuimpiin tähtiin lukeutuva 80-vuotias Regis Philbin on nyt eronnut. Hän teki viimeisen lähetyksensä eilen perjantaina. Hänen viimeinen ohjelmansa oli pullollaan muistoja hänen menestyksekkäältä televisiouraltaan. Vieraina nähtiin useita supertähtiä.

Regisillä on hallussaan Guinnessin maailmanennätys eniten televisioruuduissa olleena tähtenä. Hän on ollut urallaan ruudussa huimat 17.000 tunnin ajan. Philbin juonsi viimeisen yhdentoista vuoden ajan televisiokaunotar Kelly Ripan kanssa.

Hollywoodissa on levinnyt erosta myös toinen teoria. 20 miljoonaa dollaria vuodessa ansaitseva Regis Philbin nähtiin nimittäin haastattelemassa kovassa nousussa olevaa naispuolista hiphop-tähteä Nicki Minajia. Samalla hän pääsi ihastelemaan Nickin vaatetusta ja tuli samalla kourineeksi myös Minajin takapuolta, eikä edes yrittänyt peitellä sitä. Kohun epäillään olevan osasyy päätökseen irtisanoutumisesta.