Makaako tässä kuollut UFO-mies? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina maailmalla on tehty merkittävästi tavallista enemmän UFO-havaintoja. Niistä osa on onnistuttu selvittämään, mutta suuri osa havainnoista on yhä selvittämättä tavanomaisin keinoin. Nyt Perusta on löytynyt hämmentävä luuranko.

Luurangon epäillään olevan ulkoavaruuden asukkaan, koska se ei nykytietämyksen mukaan viittaa mihinkään tunnettuun ihmisryhmään. Luurangon löysi Renato Davila Riquelme, jonka mukaan myös kallon muoto on erilainen kuin ihmisillä.

Löydöstä uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan myös espanjalaiset ja venäläiset tiedemiehet ovat todenneet jäänteiden olevan mahdollisesti avaruusolennon. Silmäkuopassa olivat yhä silmän kuivuneet jäänteet, joita ryhdytään tutkimaan seuraavaksi.

Kuva: Cesar Zapata